Vår! Eller...

Nu märks det att vi börjar närma oss våren. Tecken som man märker av är gladare humör, bilrutorna behövs sällan skrapas, det går att gena över hertig kalle, asfalten tittar fram, ångesten likaså över att ha ätit den där semlan som man kanske inte borde eftersom beachen 11 närmar sig med storm steg, man får lust att träna och energin ligger på topp!

Tecken på att vi inte riktigt är där än är att vinterjackan fortfarande används, vinterdäcken är kvar och trots att man jätte gärna vill ut och springa i karlslundspåret 23.00 på kvällen så går det inte eftersom skidspåren är kvar och lyset i spåren är släkta.
Jag och Johan taggade som fasen på jobbet inför vår joggingrunda i karlslundspåret. Efter jobbet åkte vi hem och böt om och sedan bar det av till spåret bara för att mötas av den största möjliga besvikelsen! Snö och is i hela spåret och det va inte springvänligt för fem öre. Vi funderade på att gå en vända men eftersom gatulyktorna inte var tända såg man inte mycket. Vi insåg ganska omgående att det vore idioti att försöka sig på en runda i spåret. Så ytterst besvikna satte vi oss i bilen och åkte hem igen. Vi ska däremot gå till jobbet imorgon så det är väl alltid något men att det inte blev som tänkt är väldigt frustrerande. Speciellt eftersom jag tänkt jogga varje dag efter jobbet from idag. Får väl vänta lite till då... rackarns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0