Belgien anyone?

Festen igår då. Det va ju en riktigt fläshig fest med vita dukar, linneservetter vikta som solfjädrar, kandelabrar, öppen bar, osv. Ja, ni förstår konceptet. Det här var lätt den finaste middagen jag serverat på. Jag gjorde även debut i fatservering och självklart så ägde jag. Nobelmiddagen here I come... eller. Hur som haver så var det ett företag som hade tioårs jubileum och människor från kontoren i Belgien och Danmark hade flygit in för den här middagen. Jag med min charmiga personlighet och min skimrande utstrålning (jag är inte alls självgod det är bara så det ligger till ;)) fick vara den som tog emot alla människor och mingla med dem. Lyckades charma en Belgier så pass att jag blev dit bjuden över en weekend i hans stoooora hus, som han själv beskrev det. Jag försökte tacka nej på ett artigt sett, men när kvällen led mot sitt slut kom han ändå fram med sitt telefonnummer, ut i fall att jag skulle ha vägarna förbi liksom.

Den här veckan blir det lugnt på jobb froten. Ska försöka plugga så mycket som möjligt för om två veckor kör prövningarna igång och det vore förargligt om jag skulle misslyckas för då måste jag vänta med USA till slutet av sommaren. Hyfsat jobbigt då lägenhet och jobb redan är uppsagda till och med första maj. Jag har ändå jobbat 130 timmar de senaste två veckorna. Inte så illa pinkat som min vän Therese skulle sagt!


Min tid är kommen

Sitter här 07.36, lite smått bakfull om inte fortfarande lite full, en lördags morgon och tänker att det är nog dags för mig att börja blogga.

Igår hade jag och fröken Emma High School fest. En liten förberedelse för mitt kommande år i USA. Inte för att jag ska börja high school men någonstanns måste man ju börja. Kul som satans va det iaf till midnatt, då folk antingen drog ut på krogen eller hem på grund av för hårt festande. Festen började 21 och nådde sin topp mellan 22-23, även min topp var nådd vid det lagret.

Slutade röka i onsdags eftersom jag kom fram till att jag bokstavligt talat eldat upp 150 000 kr de senaste 7 åren. Dessutom vill väl ingen ha en rökande au-pair. Blev däremot en och en annan cigg igår men nu är jag back on track igen. Utrustad med en vilja av stål och två dosor snus ska jag lyckas!

Nu ska jag över till Emma och hämta mina kära små änglar i hundskepnad och sen blir det till att styra upp lägenheten och mig själv. Lilla Lina och jag själv måste ta en runda på stan sen och jaga vita skjortor, då vi ska servera med Mr Marcus på en höjdar fest ikväll.

Hej svejs!

RSS 2.0